Despre noi

CINE SUNTEM ? 

Suntem importatori directi de haine, incaltaminte si accesorii second hand, de calitate foarte buna, cu punct de desfacere in Bucuresti. Societatea noastra colaboreaza cu companii de profil din Europa cu multa experienta in domeniu, cei mai importanti colaboratori fiind in Viena si Tirol, Austria. SUCCESUL AFACERII DVS. ESTE SI SUCCESUL NOSTRU

 

SCOPUL NOSTRU

Inca de la inceput am urmarit sa acoperim un segment cat mai mare de aprovizionare a magazinelor ce comercializeaza haine second hand, incaltaminte si accesorii atat in Bucuresti cat si in tara. De aceea am incercat sa oferim clientilor nostrii cel mai bun raport calitate-pret pentru a putea avea o afacere de success.

In acest domeniu, sunt putini comercianti de haine second hand care inteleg ca, odata cu succesul clientului este asigurat si succesul lor. Este foarte important de stiut faptul ca in Europa sunt foarte putine firme serioase care colecteaza haine second hand si le vand mai departe neumbland in ele, neatinse. Problema majora in Romania, pe segmentul de vanzare en-gross de  haine second hand,  este ca in raport cu numarul mic al  firmelor europene serioase colectoare de haine second hand  sunt foarte multe firme romanesti care, din dorinta de a face profit, aduc toate gunoaiele europenilor.

Pe langa aceste lucruri am considerat ca este foarte important sa oferim consultanta gratuita clientilor nostrii care isi deschid un magazin nou sau doresc o schimbare a vechiului magazin.

 

CE PRODUSE AVEM?

Societatea noastra ofera clientilor o gama foarte larga de haine sortate, ambalate in saci transparenti de 10-20 kg, la preturi foarte avantajoase, dar si colecta originala.

Mentionam faptul ca societatea noastra are un regim special de vanzare a colectei originale (vindem direct din tir) pentru a oferi clientilor nostri certitudinea unei colaborari cat mai transparente.

In plus, pentru a reusi sa oferim o marfa de o calitate cat mai buna, suntem prezenti la fiecare incarcare in Austria, astfel asigurandu-ne ca achizitionam marfa colectata in cele mai bune zone/cartiere.

premium wordpress themes salon epilare iasi mobilier gradinita editura gunivas hidroizolatii tulcea epilare iasi